• +36 27 389 533
  • titkarsag@szodiskola.hu
  • 2134 Sződ, Ady Endre utca 2.
Hírek
Év eleji tudnivalók 2021/2022

Év eleji tudnivalók 2021/2022

Tisztelt Szülők!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket a 2021/2022-es tanévben.

A tanévet hagyományos, jelenléti oktatással kezdjük. Ahogy évnyitó beszédemben jeleztem, a jövőről nem tudok nyilatkozni, de igyekszünk felkészülni minden eshetőségre. Engedjék meg, hogy az alábbi tájékoztató információkat megosszam Önökkel:

Járványügyi aktualitások:

A járványügyi helyzetre megfogalmazott intézkedési tervünket jelen helyzetben az alábbi módosításokkal alkalmazzuk:

  • a maszk viselése nem kötelező, de aki szeretné, mert így érzi biztonságban gyermekét, nyugodtan hordathatja gyermekével;
  • hőmérőzés nincs az iskolai belépés során;
  • kötelező kézfertőtlenítés sincs, de aki szeretné, továbbra is biztosítjuk a kézfertőtlenítőket a már megszokott módon, de használhatják saját kézfertőtlenítőjüket is a tanulók.

COVID -fertőzés esetén az eljárásrend a szoros kontaktok járványügyi megfigyelése (karantén) kapcsán előírja:

„Mentesül a karantén alól az a védőoltásban részesített személy, aki a védettségi igazolvány átvételének időpontját követően került szoros kontaktusba az igazolt fertőzöttel.”

„Azon személyek esetén, akik az elmúlt 6 hónapban igazoltan átestek koronavírus fertőzésen, járványügyi intézkedés nem szükséges.”

A 12+ tanulók első iskolai oltása szeptember 2-án lezajlott.

Hunyadi Haditorna

A tanévet a Hunyadi Haditorna kétnapos rendezvényével indítjuk szeptember 6-án és 7-én. Mindkét nap tanítás nélküli munkanap. Tanulóink számára szeretnénk pótolni az elmúlt két tanévből adódó hiányokat. Szeptember 6-án zajlik a Haditorna vetélkedő része, szeptember 7-én pedig az elmaradt gyereknapi programok helyett szeretnénk vidám, élményekben gazdag napot szervezni. Szeptember 6-án délután 16.00 óra és 18.00 óra között Alapítványunk segítségével „Hunyadi vására” vásárt rendezünk. Étkezést és gyerekfelügyeletet biztosítunk a szokott rendben. Erről az osztályfőnökök adtak tájékoztatást.

Egyéb

A honlap Eseménynaptárában a főbb eseményeket jelöljük. A Kréta napló üzenet funkciója továbbra is él. A Classroom felületet aktualizáltuk, az elsősök számára is elérhetővé tesszük.

Szülői értekezletek: Az elsősök szülői értekezlete lezajlott, 2-8. évfolyamon az osztályfőnökök nyújtanak tájékoztatást. Tervezett időpont: szeptember 13-17 között.

 

Osztályfőnökök, napközis tanítók a 2021/2022-es tanévben

osztályfőnök napközis tanító
1.a Gombai Erzsébet Mezősiné Illés Zsuzsa
1.b Gazsó Tímea Nyuzó Andrea
2.a Ivanics Istvánné Babirák Éva
2.b Prekopa Józsefné Kiss Zsuzsanna
3.a Körmendi-Vas Zsuzsanna Papp Rebeka
3.b Farkasné Haraszti Ildikó Szilas-Dohányos Ágnes
4.a Majer Mónika Vepperi Zoltán
4.b Fleischinger Anna Beáta Rozerné Hollósy Klára
5.a Karóczkai Sarolta Berty László
5.b Sztrehárszkiné Gyetvai Mária
6.a Papp Ferenc
6.b Berty László
7.o. Boros Attiláné
8.o. Hutás László

 

Kas Erika

intézményvezető


Fatal error: Cannot redeclare d() (previously declared in C:\inetpub\wwwroot\hunyadisi.hu\wp-content\themes\bizberg\footer.php:2) in C:\inetpub\wwwroot\hunyadisi.hu\wp-content\themes\bizberg\footer.php on line 30