• +36 27 389 533
  • titkarsag@szodiskola.hu
  • 2134 Sződ, Ady Endre utca 2.

Karácsony a Hunyadiban

2020 karácsonya rendhagyó volt mindenki számára – ahogyan az egész év is. Igyekeztünk azonban minden nehézség ellenére az ünnepet ünnepivé varázsolni az iskolában.

Az alsó tagozatosok a Diótörő című mese/balett rajzos, kreatív feldolgozásával, a felsős tanulók karácsonyi képeslapok készítésével járultak hozzá az ünnep hangulatának megteremtéséhez.

https://www.youtube.com/watch?v=NUnsLuA-2jI&feature=youtu.be

Minden osztályban pompázatos karácsonyfák várták az év utolsó napját, amikor a diákok izgatottan gyűltek össze termeikben, hogy apró meglepetéseiket átadhassák egymásnak. A járványügyi előírásokat betartva, de az ünnep elsődlegességét szem előtt tartva töltötték tanulóink együtt a napot osztályfőnökükkel. Filmezés, játék, ajándékozás – ezek jegyében telt a naptári év utolsó előtti iskolai napja.

A DÖK a következő napra on-line vetélkedőt hirdetett a felsősöknek, amely a karácsony témakörében játékos kvízfeladatok megoldásával, kreatív feladattal próbálta az ünnepre hangolódást játékosabbá, vidámabbá tenni.

https://www.youtube.com/watch?v=5AInFwdjxyg&feature=youtu.be

A jutalom – a dicsőségen felül – januárban egy csokitorta volt, melyet a 6. osztály nyert, és az első tanítási héten került átadásra a nyerteseknek. Nekik ezúton is gratulálunk!


Fatal error: Cannot redeclare d() (previously declared in C:\inetpub\wwwroot\hunyadisi.hu\wp-content\themes\bizberg\footer.php:2) in C:\inetpub\wwwroot\hunyadisi.hu\wp-content\themes\bizberg\footer.php on line 30