Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

A digitális munkarend szabályai

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Tekintettel az új munkarend sajátosságaira, a digitális környezet megváltozott szabályozókat von maga után. Kérem, ezeket az elkövetkező időszak zökkenőmentessé tétele érdekében tartsuk be, tartassuk be gyermekeinkkel!

1. A létrehozott felületek kommunikációja során mindig tartsuk be a kellő tiszteletet, udvariassági szabályokat!

2. A tanulók számára ez az időszak nem vakáció, hanem megváltozott körülmények közötti oktatási forma.

3. A googlegroups csoport kommunikációja:

– a felület nem a magánbeszélgetések színtere, hanem a hivatalos tájékoztatásé, kerüljük a felületen történő magánbeszélgetéseket, kommenteket;

– a felületet a tananyag továbbítására hoztuk létre; a tanárok központilag itt tudnak feladatokat megosztani; a tanulói megoldásokat mindig privát e-mailben, az adott szaktanárnak küldjék el, a közösséget nem érintő problémákat ott kommunikálják;

4. Az a tanuló, aki nem kommunikál tanáraival, nem készíti el a számára kiadott feladatokat, a digitális munkarend értelmében hiányzónak számít. Hiányzásait a szaktanárok a KRÉTA naplóban jelölik. A hatályos jogszabályok értelmében pedig az 50 igazolatlan óra a családi pótlék megvonását vonja maga után.

5. Az iskolai értékelés (jegyek adásának) színtere a KRÉTA napló. A szaktanárok minimum havi 1 érdemjegyet adnak a digitális munkarendben is.

6. Kérem a szülőket, hatékonyan felügyeljék gyermekük otthoni tanulmányait, mivel a szülői felelősség még hangsúlyosabbá válik gyermekük digitális tanulmányai során.

7. Technikai probléma esetén minél hamarabb keressék szaktanárukat, osztályfőnöküket vagy az intézmény vezetését!

Együttműködésüket köszönjük.

Kas Erika

mb. intézményvezető