Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Alapítványi bál – 2017. február 18.

Alapítványi bál – Black & White Edition

Sződi Hunyadi János Általános Iskola

A Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítvány felkérésére ismét megrendezésre került iskolánkban hagyományos alapítványi bálunk, melyet ebben a tanévben “Black & White” fantázianév címen 2017. február 18-án tartottunk.

Óriási előkészületek előzték meg az eseményt.

Iskolánk tanulói – kicsik és nagyok egyaránt – már hónapokkal előtte elkezdték a Black &White fekete-fehér dekorációs elemeit készíteni. Tanítóik irányításával rajz, technika órákon, délután a napköziben és rajz szakkörön egyaránt sokat dolgoztak, hogy minden fekete-fehér „csillogásban” pompázhasson a bál napjára, ahogyan azt Kalácskáné Pálinkás Piroska tanítónő, a dekoráció vezetője megálmodta.

Köszönjük a sok segítséget minden hunyadis diáknak, aki odaadóan segítette munkánkat a dekoráció elkészítésében, felrakásában, valamint az Önkormányzat dolgozóinak és a kedves Szülőknek is, akik a terem díszítéséből iskolánk dolgozóival együtt kivették részüket! Külön köszönet Nyúzó Gyulának és Lakati Attilának a díszítésben nyújtott szakértelméért és áldozatos munkájáért!!!!

Az idén is csodálatos keringőt láthattak a bál megnyitójára megérkező kedves vendégeink.

Végzős diákjaink osztályfőnöke, Hajdu Andrea egyedülálló koreográfia elkészítésére kérte fel Keszericze Kárment, régi kedves kolléganőnket. A nyolcadikosok majdnem minden tanulója részt vett a különleges keringőben: a hölgyek hófehér ruhái, a kellemes zene és a tökéletes koreográfia egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a tanulók csodás táncukkal elvarázsolják közönségüket.

Köszönjük a végzős szülők aktivitását, anyagi áldozatát, Kármen szakértelmét és odaadó munkáját, mellyel felejthetetlen emlékké tették ezt a keringőt tanulóink és vendégeink számára egyaránt.

Ilyen előzmények után csak egy remek bál következhetett! Az idén a rekordot döntő előzetes asztalfoglalás már jelezte: minden idők legjobb hangulatú és legeredményesebb báljával lesz dolgunk!

A büfében a szülők által készített remek sütemények, remek italok, iskolánk dolgozói alkotta finom szendvicsek, kedves kiszolgálás, a pódiumon a kiváló teljesítményt nyújtó, nálunk idén debütáló TUTI zenekar, rengeteg értékes tombola. Minden együtt volt ahhoz, hogy adakozni és mulatozni vágyó kedves vendégeink hajnali 3-ig önfeledten rophatták kedvükre a táncot.

Úgy gondolom, a bál főszervezője, Sztrehárszkiné Gyetvai Mária, Márgusné Czinege Tünde igazgatóhelyettes és minden kollégám nevében elmondhatom, hogy megérte a fáradságot, mert idei alapítványi bálunk minden idők legeredményesebbikére sikerült: közönségünk remekül szórakozott, iskolánk alapítványi számláját pedig 500.000 Ft-tal gyarapítottuk közös erővel. A befolyt összeget az informatikai rendszer további fejlesztésére és a gyermeknapi programok színesítésére kívánjuk fordítani.

Külön köszönet Hertel László polgármester úrnak, a bál előkészületeiben nyújtott segítségéért, a rendezvény támogatásáért. Sztrehárszkiné Gyetvai Máriának, a bál megszervezésében, koordinálásában, lebonyolításában nyújtott fáradhatatlan munkájáért.   Iskolánk Szülői Közösségének egyéni és közösségi adományaikért, támogató jegyek vásárlásáért, valamint tombolatárgyak, adományok gyűjtéséért. A bálon részt vevő kedves vendégeinknek aktív részvételükért és végül, de nem utolsósorban minden támogatónknak a rendezvény sikerének elősegítéséért!

Körmendi-Vas Zsuzsanna, tanítónő, kuratóriumi tag