Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Beszámoló az Alapítványi bálról 2016.

A Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítvány jóvoltából ismét megrendezésre került iskolánkban 2016. február 6-án a már évek óta hagyományossá váló alapítványi bál, melyet az idén “JÉGVARÁZS” fantázianévvel illettünk.

Minden alkalommal nagy előkészületek előzik meg e jeles eseményt. Az idén sem volt ez másként. Iskolánk tanulói – kicsik és nagyok egyaránt – már hónapokkal előbb elkezdték a „Jégvarázs” kék-fehér dekorációs elemeit készíteni. Tanítóik irányításával rajz, technika órákon, délután a napköziben és rajz szakkörön egyaránt sokat dolgoztak, hogy minden a megfelelő pompájában díszeleghessen a bál napjára, ahogyan azt Kalácskáné Pálinkás Piroska tanítónő, a dekorációs munka vezetője megálmodta.

Köszönjük a sok segítséget minden hunyadis Diáknak, Pedagógusnak valamint az Sződi Önkormányzat dolgozóinak és a Szülőknek egyaránt a dekoráció elkészítését és felrakását!

Az idén minden idők egyik legszebb keringőjét láthatták a bál megnyitójára érkező kedves vendégeink.

Kiss-Bene Éva tanárnő, végzős diákjaink osztályfőnöke egyedi koreográfia elkészítésére kérte fel kolléganőnk leányát, Rácz Viktóriát. A nyolcadik osztály majdnem minden tanulója részt vett a különleges keringőben: kétszer annyi fiú, mint lány varázsolta el táncával a vendégeket. A hölgyek színes ruhái, a kellemes zene és a tökéletes koreográfia egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy a tanulók csodás táncukkal valóban elbűvöljék közönségüket.

Köszönjük végzős diákjaink aktivitását, szüleik anyagi áldozatát, Viktória szakértelmét és odaadó munkáját, mellyel felejthetetlen emlékké tették ezt a keringőt mindenki számára.

Ilyen előzmények után csak egy remek bál következhetett. A büfében a szülők által készített pompás sütemények, italok, finom szendvicsek, kedves kiszolgálás, a pódiumon pedig az idén kiváló teljesítményt nyújtó Sansz zenekar, valamint rengeteg értékes tombola várta a szórakozni vágyókat. Minden együtt volt ahhoz, hogy az adakozni és mulatozni szerető kedves vendégeink hajnalig önfeledten rophatták a táncot.

Úgy gondolom, a bál főszervezője, Márgusné Czinege Tünde igazgatóhelyettes és minden kollégám nevében elmondhatom, hogy megérte a fáradságot, mert idei alapítványi bálunk nagyon eredményesre sikerült: közönségünk remekül szórakozott, iskolánk alapítványi számláját pedig 325.500 Ft-tal gyarapítottuk közös erővel.

Külön köszönet ezért Hertel László polgármester úrnak, a bál előkészületeiben nyújtott segítségéért, a rendezvény támogatásáért. Iskolánk Szülői Közösségének egyéni és közösségi adományaikért, támogató jegyek vásárlásáért, valamint tombolatárgyak, adományok gyűjtéséért. A bálon részt vevő kedves vendégeinknek aktív részvételükért és végül, de nem utolsó sorban minden támogatónknak a rendezvény sikerének elősegítéséért!

 

Körmendi-Vas Zsuzsanna
tanítónő és kuratóriumi tag

Támogatóink:

SZŐD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

HERTEL LÁSZLÓ

PUSKÁS SZILVESZTER

HEKK ÉS PIZZAPÁLYA

HÁZTARTÁSI BOLT – SZŐDLIGET

MAJER MÓNIKA

FAGYÖNGY

JUHÁSZ ISTVÁN

VOLENTICS MARIKA

DSE

HANZÉLY CSABA ÉS BALOGH SZILVIA

SZŐDI VIRÁG ÉS AJÁNDÉKBOLT

RICHTER TAMÁS ÉS RICHTER KRISZTINA

KEMENCZEI ENIKŐ

KEMENCZEI GABRIELLA

GYROS KING SZŐDLIGET

ORDASI JUDIT

SZÜLŐI KÖZÖSSÉG

VOLENTICS FERENCNÉ

KÉK ELEFÁNT

SZŐDI HAGYOMÁNYŐRZŐ LOVAS EGYESÜLET

KADOCSA ANNA

BOROSTYÁN ABC

NÁDBÚTOR – SZŐDLIGET

HERTEL ZOLTÁN – SZŐDI SZIKVÍZ

NASZÁLYTEJ

DR. BURÁNSZKI BARBARA

SZŐDI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT

PREKOPA JÓZSEF

FLOCH ZOLTÁN ÉS VARGA CSILLA

CSUPAFÜL EGYSÉGES ÓVODA-BÖLCSÖDE

DOMINIKA PHOTO

 

 

 

 

 

DINKA LAJOSNÉ

PRESTIGE  SZÉPSÉGSZALON

JUHÁSZ SÁNDOR

KEDVENC HÚSÁRUHÁZ

CELERUS BT.

KIZSU HÚS

PRÍMA ABC

GÖDÖLLŐI COOP

RÁBAY CUKRÁSZDA

SZŐDI PATIKA

MEZEI COOP

IVANICS ISTVÁN

BOROSTYÁN VIRÁGHÁZ

RENI VARRODA

KISS BÉLA

BARABÁS BEÁTA