Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Higiéniai előírások felügyelet és konzultáció idején

Bár továbbra is a digitális tanrend szerint folyik a tanítás június 15-ig, június 2-tól szülői kérésre felügyeletet biztosítunk az iskola területén.

Kérem, hogy a fertőzésveszély elkerülése érdekében a felügyeletre jelentkezett tanuló csak akkor vegye igénybe az aznapi felügyeletet, ha nem fertőző beteg és nem érintkezhetett koronavírusos személlyel.
Felhívom a figyelmét arra, hogy a szervezett felügyelet alatt a fertőzésveszély nagyobb, mintha a gyermeke otthon lenne.

Törekednünk kell a szociális távolság betartására, ezért kérem, hogy a gyermeket kísérő felnőtt ne jöjjön be az iskola területére, az ügyeletes nevelőnek a kapuban adja át a gyermeket! A gyerekek kizárólag kézfertőtlenítés után mehetnek a számukra kijelölt terembe, s a kézfertőtlenítést naponta többször is el kell végezni. (Kérem, figyeljen az esetlegesen felmerülő érzékenységi reakciókra!)

Maszk és kesztyű viselése sem a gyermekek, sem a rájuk vigyázó felnőttek részére nem kötelező.
Kérem, hogy gyermeke semmilyen otthoni játékot ne hozzon az iskolába, a fertőzésveszély elkerülése érdekében. A tanszerekre, könyvekre, munkafüzetekre azonban szüksége lesz az egész napos felügyelet idején, tehát kérem, hogy az iskolai felszerelését hozza magával.

A konzultáción megjelenő tanulóknak is be kell tartaniuk a leírtakban szereplő higiéniai előírásokat.

Kas Erika mb. intézményvezető