Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Iskolai beíratás leendő elsősök számára

Tisztelt Szülők!

A koronavírus miatti járványügyi helyzet értelmében az iskolai beíratás némileg változik a korábban megszokott rendszerhez képest. A csatolt tájékoztatót olvassák el, és az abban leírtak szerint járjanak el. Aki tudja és teheti, az on-line beíratást válassza, de természetesen lehetőséget adunk a személyes beiratkozásra is. Ebben az esetben fokozottan kell figyelni a higiéniai előírásokra a járvány terjedésének megakadályozása miatt. Aki személyesen szeretné intézni gyermeke beíratását, először telefonon jelentkezzen be (tel.: 06307134876 vagy 0627389533), hogy egyeztetni tudjuk az időpontot. Kérem, figyeljék a honlap kiírásait és a KRÉTA rendszert. A KRÉTA felület beiratkozás funkciója 2020. április 06-án nyílik meg.

Iskolánk beiratkozási időszaka 2020. április 28-tól 2020. május 15-ig tart.

Személyes beiratkozás esetén kérjük a kedves szülőket, szájmaszkot, saját tollat hozzanak magukkal saját és az intézményi dolgozók egészségének érdekében! Megértésüket köszönjük.

Eszközlista leendő elsőseink számára:

Diákigazolvány igénylése leendő elsősök számára

Az igénylés benyújtása előtt szükség van a tanuló fényképének rögzítésére, amely bármelyik okmányirodában kezdeményezhető. A diákigazolvány-igénylést az okmányirodában kapott NEK adatlap (Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlap) birtokában kell kezdeményezni. A diákigazolvány csak az okmányirodában egyeztetett és a NEK adatlapon szereplő személyes adatok alapján gyártható le. Kérjük, a diákigazolványok igénylése előtt a lehető leghamarabb az okmányirodákban egyénileg egyeztetett időpontban készíttessék el a NEK azonosítót és a tanuló fényképét. Használhatják saját ügyfélkapujukat, vagy a belföldről díjmentesen igénybe vehető 1818-as számon érdeklődhetnek.