Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Tájékoztató a koronavírus miatt elrendelt új munkarendről, szabályokról


Tisztelt Szülők!

A jövő heti menetrenddel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást szeretném adni:

Hétfőn és kedden tanítás nélküli munkanap lesz, mivel a digitális oktatási rendszert ki kell építeni. Ez új gyakorlat számunkra is, ezért időre van szükségünk.
Hétfőn 9.00 és 16.00 óra között a bent hagyott holmikért (ruha, cipő, tankönyv, füzet) be lehet jönni. A technika órához szükséges eszközök bent maradhatnak. A holmik elvitele az alábbi rend szerint történik:
Az épületbe 5 fős csoportokat engedünk be. Jó idő esetén kosarakban kitesszük a bent hagyott váltócipőket, tornazsákokat, így legtöbben már nem jönnek be az épületbe. Kérem, tartsuk be az előírásokat és segítsük egymást.

Mivel az oktatás új, digitális rendben történik, kérem, akinek ez nehézséget okoz (nincs internet előfizetés; számítógép), jelezze az osztályfőnökénél.

Az új munkarend értelmében tilos a tanulóknak oktatási céllal az intézményt látogatni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs tanítás. Tanítás és számonkérés megváltozott formában ugyan, de lesz.

A digitálisan kiadott tananyagok megoldása, elsajátítása kötelező. Értessük meg gyermekeinkkel, hogy nem a vakációt hosszabbítjuk meg a napokban!!!

2020. március 16-tól a szülők igényei alapján, indokolt esetben a tankerületi központ munkanapokon megszervezi a gyermekek kiscsoportos felügyeletét. (Váci Tankerületi Központ tel.: +36 (27) 795-219)

A tanulók iskolán kívül is kerüljék a nagyobb csoportos találkozókat. (Pl. A Faluház mögötti találkozókat szüneteltessék. Érintkezés telefonon, interneten, ha megoldható.)

A nagyszülők látogatását a vírusveszély kockázata miatt kerüljék el. Vigyázzunk az idősebb emberekre, mert a vírus számukra halálos kimenetelű betegség is lehet.

A tisztasági, higiéniai előírásokat fokozottan tartsuk be, különös tekintettel a kézmosási szabályokra.

Amennyiben újabb híreket kapok, tájékoztatom Önöket.

Üdvözlettel:
Kas Erika
mb. intézményvezető