Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Tanév végi tudnivalók

Tisztelt Szülők!

Engedjék meg, hogy megköszönjem eddigi türelmes és áldozatos munkájukat, amivel gyermekük tanulmányi előmenetelét segítették, és megkönnyítették a digitális oktatás nyújtotta kihívások megvalósulását.

Az elkövetkező időszakról pedig az alábbi tájékoztatást szeretném adni:

Június 02-től június 10-ig kiscsoportos, tanulást segítő foglalkozást szervez az Intézmény. A pedagógusok már jelezték vagy az elkövetkező napokban jelzik, melyik tanulónak van szüksége a személyes találkozást igénylő korrepetálásra, javításra. A foglalkozás az Önökkel történt egyeztetés után valósul meg. Hogy melyik tanuló esetében indokolt a személyes konzultáció, a pedagógusok, illetve az intézmény hatásköre. Felmerülő kérdés esetén konzultáljon gyermeke pedagógusával. Június 10-én az év végi jegyeket a pedagógusok lezárják, javításra innentől már nincs lehetőség, mivel  június 11-én tartjuk az osztályozó konferenciát. Ha igénylik a tanulás támogatását, június 15-ig igénybe vehető a foglalkozás, de június 11-től az adott tanév év végi jegyét már nem befolyásolja annak hatékonysága.

Június 02-től június 15-ig gyerekfelügyelet biztosítása (ennek igényét az iskola az osztályfőnökök segítségével már felmérte) az iskolában. A felügyelet idején a tanulók számára az iskolában tanórákat nem tartanak. Ha a tanuló a felügyelet alatt szeretne bekapcsolódni a digitális oktatásba, ezt megteheti. Ebben az esetben azonban figyelembe kell venni, hogy a gyerekfelügyeletet ellátó pedagógus és az órát tartó pedagógus személye nem ugyanaz. A gyerekfelügyeletet ellátó pedagógus nem a tanuló szaktanára. A szakórai feladat ellátása továbbra is a digitális munkarendben történik.

Június 16-től június 26-ig nyári felügyelet. Ennek igényeit is felmértük, a részletekről később adunk tájékoztatást.

Június 12-én 10.00 órától 8. osztályos ballagás. A ballagás a jelenlegi szabályozás miatt zártkörű, csak a 8. osztályos tanulókat és tanáraikat érinti.

Június 19.: bizonyítványok kiosztása. Erről is külön tájékoztatást küld az iskola.

Kas Erika mb. intézményvezető