Támogassa Ön is a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítványt adója 1%-ával


KRÉTA e-Napló

KRÉTA e-Ügyintézés

Intézményvezetői pályázat

2020. február 5-től kiírásra került a Sződi Hunyadi János Általános Iskola intézményvezetői pályázata. Megtekinthető a kozigallas.gov.hu oldalon az alábbi linken:

https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=z13h3ulmi8

SZÜLŐI ÉRTEKEZLETEK

SZÜLŐI ÉRTEKEZLETEK IDŐPONTJAI

Tájékoztató az elektronikus ügyintézési rendszerről Az ún. KAFFEE projekt során (Köznevelés Állami Fenntartóinak Folyamat- Egységesítése és Elektronizálása) első lépcsőben 12 folyamat elektronizálására került sor:Tanulói mulasztás igazolására szolgáló gondviselői igazolás benyújtása,Osztály vagy tanórai csoport változtatási kérelmének benyújtása,Külföldön töltött ideiglenes tanulmányi időszak bejelentése,Magántanulói jogviszony iránti kérvény bejelentése,Vendégtanulói jogviszony bejelentése,Kiiratkoztatás a köznevelésből,Kiiratkoztatás nem tankötelezettséget teljesítő jogviszonyból,Igazgatói engedély diák mulasztásának igazolására gondviselői kérelem benyújtása,Tanulói felmentésre, mentességre szolgáló gondviselői kérelem benyújtása,Tanulói közösségi szolgálatának teljesítéséről szóló igazolás benyújtása,Bizonyítvány- vagy törzslapmásolat igénylése,Személyes adatokban bekövetkezett változás bejelentéseBelépés az e- ügyintézés felületére:az intézmény KRÉTA felületén vagy

https://eugyintezes.e-kreta.hu

Részletes információ az alábbi linken található:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

Októberi programok

Október

Tisztelt Szülők!
Gyermekük biztonsága és az iskolai házirend betartása érdekében az alábbi kéréssel fordulok Önökhöz:

Iskolánkban már tavaly elindult a délutáni ügyeleti rend és az iskolai tartózkodás rendjének szigorúbb szabályozása. A tavalyi év tapasztalatai, az Önök igényei és iskolánk zavartalan működésének biztosítása miatt az alábbi szabályokat hoztuk. Szeretnénk kérni a kedves szülőket, hozzátartozókat, legyenek szívesek betartani a napközis házirend szabályait, segítsék ezzel munkánkat, hogy gyermekük iskolai tartózkodása zavartalan és biztonságos legyen.

Együttműködésüket nagyon köszönjük!

Kas Erika
megbízott intézményvezető

NAPKÖZIS HÁZIREND
AZ ISKOLÁBÓL VALÓ TÁVOZÁSRA A NAPKÖZI, ÉS TANULÓSZOBA IDŐTARTAMÁRA, VALAMINT A DÉLUTÁNI ÜGYELETRE VONATKOZÓAN

A gyermekek a napköziből 15.30- kor és 16.00 órakor távozhatnak a napközis nevelő tudtával, a szülő előzetes írásbeli nyilatkozata alapján.
Mindkét időpontban az iskola épületének aulájában gyülekeznek a gyerekek, ahonnan az ügyeletet ellátó pedagógus engedi haza őket. Azokat is, akik önállóan mennek haza, és azokat is, akikért hozzátartozó érkezik.
Az a gyermek, aki bármilyen iskolán kívüli rendszeres egyéb elfoglaltság – edzés, különóra, gyógytorna, orvosi kezelés … stb.- miatt 14 .00 és 15.30 között távozik az iskolából, az igazgató előzetes hozzájárulásával teheti azt.
A gyermekekért érkező szülők, hozzátartozók az iskola épületeiben- főépület, konténertermek, udvari épület – nem tartózkodhatnak.
Kérjük, hogy a gyermekekre 15.30 és 16.00 órakor az iskola főbejárata előtt várakozzanak. Közlekedésre a főbejárati kaput használják.
Az iskola főbejáratát 16.00 óráig zárva tartjuk.
15.00 és 16.00 óra között portaszolgálat működik.
A Házirend zavartalan betartásának érdekében, az udvaron keresztül sem vihetik haza gyermeküket a napközi ideje alatt 16 óráig, annak ellenére, hogy a csoportok a tanulási idő után, jó időben leginkább ott tartózkodnak.
Délutáni ügyelet igénybevételére 16.00 és 17.00 óra között van lehetőség.
Jó idő esetén, az udvaron; rossz időben, valamint a késő őszi- téli- kora tavaszi időszakban az épület hátsó udvari bejáratához közel eső, 3.sz. teremben látjuk el az ügyeletet.
Kérjük, hogy az ügyeletre érkező hozzátartozók ekkor már az udvaron keresztül – a konténertermek mellett közlekedve- érkezzenek gyermekükért.
Amennyiben az ügyeleten lévő csoport az ügyeleti teremben tartózkodik, kérjük, hogy a gyermekekért érkezők az épület hátsó fedett bejárata előtt, kint várakozzanak.
Az ügyeletről távozók minden esetben jelezzék azt az ügyeletes pedagógusnak.

CSENGETÉS

Étkezési nyilatkozat 2019-2020

Középiskolai beiratkozás Online- Szülői tájékoztatás

Beiratkozás Középfokú Intézménybe-szülői tájékoztató

JÓTÉKONYSÁGI NAP A SZŐDI HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA JAVÁRA

2019. április 21-én, vasárnap került megrendezésre a JÓTÉKONYSÁGI NAP keretében a Sződ BLSE és a Magyar Íróválogatott labdarúgó mérkőzése. A rendezvény ideje alatt befolyt adomány teljes összegét a rendezők a Sződi Hunyadi János Általános Iskola részére ajánlották fel.
A teljes összeg átadásra került 2019. április 24-én az iskola részére, melynek összege 472.220 Ft. Holman Ferenc, az iskola Igazgatója az összeget átadta a Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítvány részére Juhász Sándornak, aki a pénzt elhelyezte a Közalapítvány bankszámláján.
Köszönjük minden támogatónak és résztvevőnek a segítő együttműködést!
Külön köszönettel tartozunk Kalauz Csabának és Újházi Tímeának a Jótékonysági Nap megvalósításáért!

a Sződi Hunyadi János Általános Iskola

KAFFEE projekt tájékoztató kiadvány

A leendő elsősök online beiratkozásáról a későbbiekben tájékoztatjuk a szülőket!

————————————————————————————————-

Álláspályázat: Sződ – angol szakos tanár

Beiratkozási tudnivalók összefoglalása 2019

Az általános iskolai beiratkozás jelen tanévben kétféle módon valósulhat meg: 1. az eddigi eljárásrendnek megfelelő módon, azaz a korábbi évekhez hasonlóan papír alapú adminisztrációval, valamint 2. elektronikus ügyintézéssel összekapcsolva.A SZEMÉLYES MEGJELENÉS A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN MIND A KÉT ESETBEN KÖTELEZŐ RÉSZE A BEIRATKOZÁSI FOLYAMATNAK!Az általános iskolai beiratkozás időpontja 2019. ÁPRILIS 11-12-E (csütörtök és péntek).AZ ONLINE BEIRATKOZÁS FELÜLETE (BÁI) MÁR ELÉRHETŐ (HTTPS://EUGYINTEZES.E-KRETA.HU/KEZDOLAP), DE A SZEMÉLYES MEGJELENÉS A BEIRATKOZÁS NAPJÁN ( 2019. 04.11. VAGY 04.12.) KÖTELEZŐ!

hirdetmény Vác 2019-1

Beiskolázási körzet 2019-2020.

Szülői értekezlet leendő 1. osztályosok Szülei részére

ovis szülői plakát

A pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmény működési körzete az alábbi linken érhető el:

http://www.kormanyhivatal.hu/download/c/5d/15000/Cegl%C3%A9di_Tanker%C3%BCleti_K%C3%B6zpont_PMPSZ_V%C3%A1ci_Tagint%C3%A9zm%C3%A9nye.pdf

2018-2019. Tanév eszközkészlete

eszközkészlet_1.osztály_2018-2019

2018-2019 eszközkészlet

Iskolánkban az idei tanévben vette kezdetét a Központi BUDO Akadémia képviselőjének vezetésével a judo-oktatás. Lelkes és kitartó tanulóink munkáját, komoly erőfeszítéseiket figyelemmel kísérhetik az Akadémia honlapján, ahol a sződi dojo tagjai bemutató edzést tartanak.

www.budoakademia.com

Hit- és erkölcstan oktatással kapcsolatos tájékoztató anyag:
Ref HITTAN ajánló (1)
Evangélikus2018

– – – – – – – – – – – – – — – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Utazási kedvezmény igénybevételére használható okmányok és dokumentumok a 2017/2018. tanévben

Tájékoztatás utazási kedvezmény igénybevételéről – 2017. 11.

A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében.
KOZNEVTART_melleklet_Gyvt

—————————————————————————————————————————————

Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítvány
2134 Sződ, Dózsa György út 100.

Kedves Szülők!

A Sződ Község Iskolai Oktatásáért Közalapítvány ezúton is köszöni az elmúlt időszakban nyújtott szülői támogatást, segítséget. Közös munkánknak köszönhetően a tavalyi évben az alábbi programok és fejlesztések valósulhattak meg:
• Húsvétváró akadályverseny megszervezése
• A Sződi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat által, a 4. és 7. osztályos tanulók részére szervezett, hollókői kirándulás támogatása
• A májusban megrendezésre került tánctalálkozó támogatása
• 2 db notebook, 2 db projektor és 2 db vetítővászon beszerzése melyet használatra átadtunk az iskola részére, ezzel támogatva az oktatási munkát
• Az iskolai rendezvények hangosításához szükséges műszaki eszközök beszerzése
• A tanévkezdés előtti felújításhoz szükséges faanyagok beszerzése

Ahhoz, hogy jövőre is hasonló eredményeket érhessünk, el továbbra is számítunk az Önök segítségére. Ezért kérjük, hogy közös céljaink elérése érdekében támogassák alapítványunkat
a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával.

Bankszámlaszámunk: 64700117-10004737 (Dunakanyar Takarékszövetkezet)
Adószámunk: 18684072-1-13
Kapcsolat: alapitvany@hunyadisi.hu
Az alapítványról bővebben információ a www.hunyadisi.hu/alapitvany oldalon található.
Kérjük, hogy az alapitvany@hunyadisi.hu e-mail címre írt észrevételeivel, javaslataival, tanácsaival támogassa munkánkat.


TISZTELT SZÜLŐK!
TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY AZ ISKOLÁBAN FOLYÓ OKTATÓ-NEVELŐ MUNKA ZAVARTALANSÁGA ÉS GYERMEKEIK BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN AZ ÉPÜLETET BEZÁRJUK. REGGEL 7 ÉS DÉLUTÁN 15.30 KÖZÖTT A SZÜLŐK CSAK AZ ISKOLAVEZETÉSSEL, ILL. A PEDAGÓGUSOKKAL TÖRTÉNŐ ELŐZETES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÖHETNEK BE.
AMENNYIBEN ETTŐL ELTÉRŐ IDŐPONTBAN VISZIK EL GYERMEKÜKET, KÉRJÜK, AZ ÉPÜLET ELŐTT VÁRJÁK MEG ŐKET!

Letölthető nyomtatvány/kikérő

felmentesi-kerelem-16-ora-eseti-szulonek

felmentesi-kerelem-16-ora-teljes-szulonek


Bázisiskolánkban működő vöröskeresztes szakkörünk 2015

Nyilatkozat szülői felügyeleti jog gyakorlásáról:3. számú melléklet – Nyilatkozat a szülői felügyeleti jog gyakorlásról